Sari la conținut

Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, în fotografii adorabile. Simpaticii gemeni de Monaco au mers la circ

Vezi gGalerie foto

Prinţul Albert al II-lea de Monaco s-a prezentat în weekend la cea de-a 42-a ediţie a Festivalului Internaţional al Circului, şi nu oricum, ci însoţit de gemenii lui adorabili. Gabriella şi Jaques, copiii moștenitorului tronului monegasc, au fost în centrul atenției, primind numai aprecieri.

 

Micuţii Prințului Albert al II-lea și ai lui Charlene, Prințesă de Monaco, au apărut pentru prima oară la acest eveniment dedicat copiilor.

În timpul evenimentului, Gabriella și Jacques au fost fascinaţi de momentele cu artiştii circului: clovni, artiști lucrând la trapez și chiar numere de acrobație cu diverse animale.

Îmbrăcați în haine de gală, micuțul Jacques a purtat o pereche de pantaloni bej și un pulover cu glugă în trei culori, iar micuța Gabriella a avut un look de o adevărată domnişoară; ea a purtat o rochiță neagră, asortată cu o jachetă albă, de blană. Aşa cum era de aşteoptat, gemenii au atras toate privirile.

Aceasta este prima apariție publică a gemenilor Prințului Albert al II-lea din acest an. Fotografii recente cu cei doi prințișori au fost publicate de Palatul Regal pe pagina oficială de Facebook.

Sursa text si foto wall

Sursa foto


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!