Sari la conținut

Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară chiar de ziua soţului ei

Roxana Ciuhulescu a devenit mămică de băieţel chiar de ziua soţului ei. Vedeta a mers la prima oră a dimineții la clinică, unde a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Alături de ea a stat şi soţul, Silviu Bulugioiu.

„Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este mare încărcătură emoţională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. Să-i dea Dumnezeu noroc. La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui”, a spus Roxana Ciuhulescu înainte de a intra în clinică potrivit Viva!.

Micuțul va primi numele de Cezar Ioan.Roxana Ciuhulescu mai are o fată, pe Ana Cleopatra (10 ani), din căsătoria cu Mihai Ivănescu.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!