Sari la conținut

Ryan Gosling nu și-a dorit niciodată copii, dar Eva Mendez l-a inspirat să devină tată

Ryan Gosling, actorul în vârstă de 42 de ani, nu este unul dintre oamenii care și-au imaginat vreodată că vor deveni părinți. Cu toate acestea, tăticul mândru de două fetițe vede acum viața dintr-o altă perspectivă, plasând familia mai presus de orice. Într-un interviu recent, el a vorbit deschis despre călătoria transformatoare care a dus la această schimbare.

„Nu mă gândeam la copii înainte să o cunosc pe Eva, dar după ce am cunoscut-o pe ea, mi-am dat seama că pur și simplu trebuie să am copii cu ea”, a spus actorul.

În plus, Gosling a explicat ce impact transformator a avut asupra lui filmul The Place Beyond the Pines.

„Au fost momente pe platourile de filmare în care pretindeam că suntem o familie și nu voiam să mai mimez asta. Mi-am dat seama că asta este viața pe care mi-o doresc și pe care aș fi foarte norocos să o am”, a adăugat Ryan Gosling.

Gosling a dezvăluit motivele din spatele pauzei sale de 4 ani de la actorie. Decizia de a se retrage din cariera sa a fost influențată în primul rând de apariția în familie a celui de-al doilea copil. Actorul și-a dorit momente prețioase alături de cele două fiice ale sale, Amada Lee (7 ani) și Esmeralda Amada (8 ani).

Într-un interviu, Eva Mendez, în vârstă de 49 de ani, a afirmat că îți dorește să-și mențină familia unită. Actrița a spus că trebuie să încerci să-ți ții familia unită, indiferent de ceea ce faci, mai ales când copiii sunt mici.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!