Sari la conținut

Scrisoare la final de grădi

Markogea,

Ooff…m-am ținut eu tare acolo, la serbare, în timp ce toată lumea avea lacrimi în ochi, dar adevărul este că am fost și încă sunt foarte emoționat. O perioadă importantă din viața ta s-a încheiat! Acum câteva zile (mi se pare), tot vara, te puneam într-un cărucior și plecam în parc ca să dormi (adevărul e că te scoteam ca să nu mai urli) și ajungeam de multe ori înaintea pescarilor și înainte să se lumineze. Azi…azi cumpărăm ghiozdane și penare. Ok, ai dreptate, în principal cumpărăm lego-uri, dar am început să cumpărăm și cele trebuincioase pentru școală.

Căci, da, urmează școala. N-o să-ți placă! (sigur, tu vei citi această scrisoare retroactiv, dar știu ce spun). Dacă ai noroc de niște dascăli mișto (cum ai avut noroc de Miss Iulia), o să-ți placă, poate, câteva materii. Nu, nu doar sport și dirigenție. Sper să-i întâlnești (pe dascălii mișto), iar ei să te facă să iubești materia pe care ți-o predau nu pentru că îți trebuie vreo notă (să sperăm că nu una de trecere…mereu), ci pentru că matematica, gramatica, geografia sau fizica pot fi extrem de fascinante dacă are cine să ți le prezinte ca pe niște chestii fascinante.

► Citeşte şi Este viaţa complicată la 6 ani?

Dar, despre școală o să tot vorbim…vreme de 13 ani. Tu o să te tot plângi că tre să înveți prea mult, maică-ta și cu mine ne vom plânge că nu înveți destul și undeva, pe la mijloc, vom găsi o variantă ca tu să înveți cam cât spunem noi că tre să înveți….hahahaha, nici măcar eu nu cred chestia asta.

Acum vreau să-ți spun ce a însemnat grădinița ta…pentru mine. A fost locul în care te-am văzut crescând de la Tati, nu pleca, nu vleau să lămân singul la Hai să te pu… iar tu erai plecat de mult, la A fost foarte mișto în excursia asta de o zi!. Și să nu uităm faimoasa Ah, ce viață bună! atunci când te-ai dus cu maică-ta într-o dimineață și gagicile (colegele de grupă) stăteau la geam, leșinate că ajunsesei tu la grădi.
(…)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!