Sari la conținut
Alex Zamfir

Alex Zamfir

www.celmaibuntata.ro

Despre Alex Zamfir

Descriere:

Eu sunt Alex si am cea mai frumoasa meserie din lume. Sunt tata..cu norma intreaga. Asta inseamna ca cea mai mare parte a timpului (asta ma straduiesc) si cea mai mare parte a mintii (asta imi iese natural) le dedic baiatului nostru (al Iuliei si al meu), Mark.
Cand nu “practic” aceasta meserie, ma distrez facand publicitate si evenimente.
Si pentru ca ma trezesc devreme dimineata..chiar ajung departe. Ma rog, nu ajung foarte departe pentru ca alerg in cerc in Herastrau, dar cred ca intelegeti ideea. Alergatul de dimineata este ceva care imi face mare placere, pentru ca Bucurestiul, oras pe care il iubesc de altfel, este cu adevarat minunat dimineata foarte devreme.
Intr-o alta viata (adica acum mult prea multi ani), am jucat si baschet. In viata asta, prefer squash-ul. La baschet doar ma mai uit si, ca un bun roman ce sunt, comentez..mult prea mult.
Si ma fascineaza detaliile (trivia) si fetele oamenilor. Adica mutrele, pentru cei care va pregateati sa comentati ceva.


Articole Alex Zamfir

Unde e “Tati”?

Acum vreo două săptămâni am participat ca invitat la o lecție deschisă a unei clase a-ntâia de la o școală din Dâmbovița. Foarte simpatici copiii și foarte...

Pandemia familiei noastre

Serile trecute am realizat ce tată groaznic am fost în ultimele luni. După o zi întreagă în care îl repezisem pe Mark pentru te miri ce, adică, de fapt, cam pentru...

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!