Sari la conținut

Surpriză neplăcută pentru Dana Rogoz, în vacanța la Paris, alături de familie: „Suntem doar doi ghinioniști în această situație”

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz a plecat cu familia ei la Paris, pentru a vizita Casa lui Mickey Mouse, iar revelionul îl vor petrece împreună la Disneyland.

Înainte de a se urca în avion, Dana a postat un scurt video pe Instagram în care a povestit că cei mici au fost răciți de Crăciun, dar starea lor de sănătate este acum bună.

“Ei au fost răciți de sărbători, apoi le-a trecut, azi nu mai au niciun fel de simptom, nimic, nimic, nici febră, doar că au apărut semnele clasice post-răceală, așa că țineți-mi pumnii. Să ne păstrăm entuziasmul, zic!”, a spus Dana într-un instatory.

Mămica a postat și o fotografie cu Vlad și Lia din timpul zborului, iar cei mici par să se fi bucurat de întreaga experiență.

Odată ajunși la Paris, Dana, împreună cu soțul și copiii, au avut parte de  surpriză neplăcută. Bagajul întregii familii încă se afla la București.

„Am ajuns în Paris și bagajul nostru este în București. Când ai zbor cu escală, mai înțeleg. Suntem doar doi ghinioniști care au ajuns la destinație fără bagaj, noi și încă cineva. Noi reușim să facem bagaje puține, la modul că avem un singur bagaj pentru întreaga familie. Toate hainele copiilor, ale mele și ale lui Radu sunt în acel bagaj. Așadar, până ne ajunge (SPER) bagajul, mergem la cumpărături de haine. Partea amuzantă e că Vlad se crede... în Asia, când iubea să își cumpere haine tradiționale, locale. Așa că acum tocmai mi-a zis entuziasmat că mergem să cumpărăm „haine tradiționale franțuzești”, a adăugat Dana Rogoz.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!