Sari la conținut

Theo Rose, pictorial îndrăzneț, cu burtica la vedere

Vezi gGalerie foto

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină, în curând, părinți pentru prima dată.

Viitoarea mămică a anunțat acum ceva timp ce nume va purta băiețelul ei. “Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a spus Theo într-un matinal de la radio.

Artista urmează să își țină bebelușul în brațe, în scurt timp, și a profitat de această perioadă, pentru a face un pictorial cu burtica de graviduță.

Theo a postat imaginile de la ședința foto pe pagina ei de Instagram, alături de mesajul: “N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr, dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea. Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea. Și n-am vrut în nicio revistă, dar eu le am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deeocheată, însărcinată fiind, pentru că e prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte. N-am cui să arăt pozele astea decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare.”

► Vezi galeria foto cu imaginile

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!