Sari la conținut

Tiago, băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral merge deja la grădiniță, la 2 ani încă neîmpliniți: “Nu știu ce o să fac cu atâta timp liber”

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Actrița a povestit într-un interviu cum se descurcă în rolul de mamă cu doi copii mici.

Mămica a declarat că băiețelul ei, Tiago, merge la grădiniță, deși are 2 ani neîmpliniți.

“Este primul an de grădiniță pentru Tiago, care împlinește doi ani și merge deja la grupa 'baby' de câteva zile. Acum are temperatură și e acasă. Cam așa e în primul an de colectivitate. Trebuie să se imunizeze. O parte din belele le-am mai pățit cu sora lui. Dar trebuie să le ia și singur în piept acum. Dar îi place foarte mult și asta mă bucură, că merge cu mare veselie. Dimineața recunoaște locul și când suntem pe alee o rupe la fugă să ajungă mai repede la grupa lui. E adevărat că se și distrează foarte mult acum că e încă vreme bună și stau în curte la soare. Mai desenează pe asfalt, se dau pe tobogane…”, a spus Andreea.

Actrița a mai spus că, de când a început Tiago grădinița, are mai mult timp pentru ea: “De obicei, le fac pe toate pe grabă, pentru mine. Dar uite că trecem într-o altă etapă și sunt și alte provocări, dar, cât de cât, îți recâștigi independența. Dormim noaptea de câteva luni, după vreo 5 ani de nesomn, dar sigur că merită toate sacrificiile. Până la urmă, am știut în ce mă bag. Am făcut doi copii pe care mi i-am dorit, care sunt sănătoși, sunt superbi și nu am de ce să mă plâng. Alții au greutăți, la noi e doar normal. Normalitatea cu copii mici.”

Foto

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!