Sari la conținut

Un tătic fericit! Soția cântărețului Pharrell Williams a născut tripleți

Artistul de origine americană, interpretul cleebrei piese ”Happy”, un cântec extrem de popular în 2013, a devenit tată de tripleţi. Bebelușii s-au născut la începutul lunii ianuarie, iar detaliile legate de sexul și prenumele lor nu fost făcut publice.

Potrivit celor de la People, Pharrell Williams şi soţia lui, Helen Lasichanh, au devenit părinţi de tripleţi. Anunțul a fost făcut marţi, de agentul de presă al artistului american. Se pare că bebelușii s-au născut la începutul lunii ianuarie. Nu au fost deocamdată dezvăluite informaţii despre sexul şi prenumele celor trei bebeluşi.

Helen Lasichanh, în vârstă de 36 de ani, şi Pharrell Williams, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2013, după o relaţie de doi ani.

Cei doi au deja împreună un fiu, Rocket Ayer, în vârstă de opt ani.

Pharrell Williams a câştigat 10 premii Grammy şi a primit două nominalizări la premiile Oscar - în 2014 la categoria ”cel mai bun cântec original”, pentru piesa ”Happy”, inclusă pe coloana sonoră a animaţiei ”Despicable Me 2”, şi în 2017, la categoria ”cel mai bun film”, în calitate de producător al lungmetrajului ”Hidden Figures”.

Foto: Facebook

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!