Sari la conținut

Vladuța Lupău și-a botezat băiețelul. Prima fotografie cu chipul micuțului Iair, dar și imagini de la botez

Vezi gGalerie foto

Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au botezat ieri băiețelul. Micuțul Iair s-a născut în data de 6 august și a fost botezat la aproape 2 luni de la naștere.

Vlăduța a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie în care i se vede chipul micuțului Iair, dar și imagini de la eveniment.

„De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești, să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Cea care a cântat la petrecerea de botez a micuțului Iair a fost Andra, care i-a și făcut o urare Vlăduței, spunând: „Nu există ceva mai frumos decât să fii părinte! Aseară am avut plăcerea să fiu alături de Vlăduța Lupău la botezul fiului ei. Am cântat și m-am bucurat pentru familie. Îi urez Vlăduței să îi fie mereu fiul sănătos, să îi aducă multă fericire și să se bucure de fiecare zi în care el crește și învață despre lume.”

Vlăduța Lupău și Adi Rus le-au mulțumit prietenilor care le-au fost alături în această zi specială pentru ei, spunând: "Mi-am spus rugăciunile și Ți-am mulțumit Dumnezeule pentru această zi! ...iar acum vreau să vă mulțumesc vouă... tuturor celor care ne-ați fost alături în cea mai importantă zi din viața noastră! TUTUROR.
Am avut parte de oameni minunați alături și de un eveniment extraordinar. Cu prețuire, IAIR, VLĂDUȚA și ADI!"
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!