Sari la conținut

„Surprize, Surprize!”. Hillary Duff, însărcinată pentru a patra oară

La 36 de ani, Hilary Duff și-a luat fanii prin surprindere, anunțând că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița a dezvăluit vestea pe Instagram, printr-o fotografie de Crăciun în care apare alături de soțul ei și de cei trei copii.

În felicitarea de Crăciun, vedeta din „How I Met Your Father” este așezată pe o canapea, îmbrăcată în pijamale roz și se ține de burtica proeminentă, fiind înconjurată de soțul ei, producător muzical Matthew Koma, și de cei trei copii, pe Luca, în vârstă de 11 ani, pe care îl are din fosta căsnicie cu Mike Comrie, și pe fiicele - Banks, în vârstă de 5 ani, și Mae, în vârstă de 2 ani, pe care le are din actuala căsnicie cu Matthew.

Alături de fotografia postată pe contul său de Instagram, Hilary a scris: „Surprize, surprize”. De asemenea, ea a postat și un colaj cu fotografii în care apar cei trei copii, spunând: „Mai adăugăm un nebun la această grămadă nebună”.

„Felicitările tale de Crăciun sunt întotdeauna cele mai frumoase, dar asta le întrece pe toate! Felicitări”, a scris unul dintre fani.

La rândul său, Matthew a confirmat vestea cea mare, pe contul său de Instagram: „Bebelușul nr. 4 se încarcă…”, etichetând locația fotografiei sale ca fiind „Clinica de vasectomie”. Până în prezent, cuplul nu a anunțat sexul bebelușului.

Actrița a vorbit în urmă cu ceva timp despre cum se descurcă în rolul de mamă: „Îmi place casa mea zgomotoasă, cu haos și nebunie și toată dragostea. Îmi place să-mi cresc copiii cu soțul meu. Îmi place să simt cum îmbrățișările fac ca totul în viața noastră să meargă mai bine. Și, chiar dacă pare ciudat, îmi place presiunea care e pusă pe noi și care mă face să mă gândesc: „Cum naiba vom trece și peste ziua de azi?”. Sunt zile în care mă gândesc că nu știu cum toată lumea a rămas adăpostită, hrănită și fericită după toate lucrurile pe care le-am avut de făcut”.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!