Sari la conținut

6 idei de jocuri pentru călătoriile cu copiii (3-6 ani)

Nu mai e mult și plecăm în noi aventuri. Și, pentru că aventurile să fie distractive (și uneori și odihnitoare) pentru toată lumea, și că noi, adulții, să nu trebuiască să facem entertainment non stop, ne-am făcut o listă de jocuri pe care să le luăm în vacanță și care să ne ajute să o ținem ocupată, și interesată, pe Sofia. Cu toții avem nevoie de 5 minute de liniște și relaxare, iar copiii se bucură și când fac ceva pe cont propriu. Și uneori ne bucurăm să ne jucăm ceva împreună cât stăm la plajă, mâncăm la micul dejun sau ne pregătim de culcare.
 
Așa că mai jos iată ultima noastră listă de jocuri de luat în călătorie, potrivită pentru copiii între 3 și 6 ani. 

Gama Chuck and Chuckles
 
Am descoperit de curând aceste jocuri și sunt absolut fantastice. În primul rând veți găsi ceva pentru copiii de la 3 la 10 ani – este o gamă largă și variată. Apoi, gama acoperă totul din punct de vedere educațional. Găsiți jocuri despre cifre, culori, forme, timp, emoții, memorie, logică, matematică, limbi străine, strategie, exprimare non verbală și multe altele.
 
Există și o schemă prin care vă puteți da seama cum să alegeți jocurile în funcție de preferințele sau de nevoile copilului vostru. Pe noi ne-a ajutat tare mult să ne dăm seama cu ce să începem. Am pus-o mai jos că să o puteți folosi și voi.

(...)

Citește mai jos pe crestemsicalatorim.com

Sursa foto: Crestem si calatorim

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!