Sari la conținut

A transferat fetița de 6 ani la altă școală, pentru că nu i se permitea să își facă unghiile cu ojă. Acum, i le face chiar cu gel

Mama unei fetițe de 6 ani a stârnit dezbateri aprinse pe internet, după ce a declarat că a transferat-o pe aceasta la altă școală, pe motiv că nu i se permitea să meargă cu unghiile făcute cu ojă. Acum, o duce la salon săptămânal, unde își face unghiile chiar cu gel.

„Fiica mea nu putea purta ojă la vechea ei școală, așa că i-am schimbat școala și acum își face manichiură cu gel o dată pe săptămână”, a dezvăluit Noel.  
Cei mai mulți dintre internauți au condamnat-o pe mamă pentru comportamentul său, spunând că fiica ei este prea mica pentru a merge la salon.

„Este literalmente o nebunie”, „Ar trebui să-i înveți pe copii alte lucruri decât estetica”, „Ce exemplu prost dai la o vârstă fragedă”, „Ce poveste tristă…Sper că îți pasă de educația ei cel puțin la fel de mult pe cât îți pasă de înfățișare” – au fost doar câteva dintre comentarii.

Noel s-a apărat spunând că educația fiicei ei este pe primul loc și că nu era deloc mulțumită de vechea școală, din acest punct de vedere. Mai mult, au fost și internauți care i-au susținut decizia, pe motiv că nu este vorba despre a pune pe primul plan aspectul fizic, ci despre a lăsa copilul să se exprime așa cum simte, iar un alt internaut a fost de părere că ceea a făcut mama arată o formă de iubire de sine foarte necesară în zilele noastre.

Suntem curioase... voi ce părere aveți?

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!