Sari la conținut

Activitati cu ghinde pictate

Ghinde gasim acum din belsug, ajunge sa mergem prin parc si ne cad in cap. Iar copiii iubesc sa se joace cu ele, asa ca putem face o provizie buna pe care sa o luam acasa pentru cateva activitati. 

In primul rand trebuie sa stiti ca lucrul cu ghindele necesita o anumita migala si rabdare, insa rezultatele sunt pe masura. In primul rand alegi ghindele, cu cat mai mari cu atat sunt mai usor de manuit de catre copii.

Daca vrei sa ai un rezultat durabil nu incepi imediat lucrul. Ghindele trebuiesc pregatite in prealabil: intai se spala, apoi se aleg cele cu defecte, apoi se usuca in cuptor si sunt lasate la racit. Care este procedeul exact se poate afla de aici.

Si acum sa vedem ideile:

1. Capacele de ghinde pictare

Nu ai nevoie decat de multa imaginatie si rabdare si poti avea o intreaga colectie plina de culoare cu care sa va jucati ulterior. De aici.

2. Coliere

Daca tot aveti ghindele pictate de ce sa nu le si purtati? Nu trebuie decat sa faceti o gaura si sa legati o un fir (unul de lana merge perfect). Daca vreti si modele mai complicate decat puteti executa de ce sa nu le lipiti? Merge la fel de bine. De aici.

3. Ciupercute

Apeleaza cu incredere la copilul tau, se va distra facandu-le. Cum se fac pas cu pas aflati de aici.

4. Pictat in intregime

Dar de ce sa te opresti numai la capacele cand pictat in intregime are un efect asa deosebit? Dupa cum ni s-a demonstrat aici.

 

Afla idei pentru activitati cu frunze.

Afla idei pentru activitati cu castane.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!