Sari la conținut

Aniversare regală! Prinţul George a împlinit 3 ani

Vezi gGalerie foto

Bucurie mare în familia regală britanică! Prințul George a împlinit vârsta 3 ani, iar evenimentul a fost marcat de Ducele şi Ducesa de Cambridge prin publicarea mai multor fotografii cu micuţul pe mai multe rețele de socializare.

Prinţul George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, iar pentru a marca împlinirea a trei ani, familia regală a dat publicităţii patru imagini inedite cu micuţul, care au fost postate pe mai multe rețele de socializare: Instagram, Twitter și Facebook.

Fotografiile au fost realizate de Matt Porteous, la jumătatea lunii iulie, la casa familiei regale din Norfolk. Într-un din cadre, Prinţul George este surprins alături de căţelul familiei, Lupo. „Ducele şi Ducesa speră ca oamenii să se bucure de aceste noi fotografii. Ei ar vrea să mulţumescă tuturor pentru mesajele frumoase primite cu ocazia aniversării prinţului George“, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington, potrivit mirror.co.uk.

„M-am bucurat de ocazia de a-l fotografia pe prinţul George. A fost o atmosferă foarte relaxată şi agreabilă. Sunt onorat că au decis să împărtăşească aceste imagini cu publicul, pentru a marca ziua lui de naştere“, a spus şi fotograful Matt Porteous.

Vezi în galeria foto mai multe poze cu sărbătoritul de azi!

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!