Sari la conținut

Aplicație Google prin care părinții pot controla accesul copiilor la serviciile companiei

Vrei să limitezi accesul copilului tău la servicii precum YouTube? Google anunță Family Link, o aplicație pe care părinții o pot folosi pentru a controla și limita accesul copiilor la servicii companiei.

Family Link este o nouă aplicație lansată de Google care ca scop creșterea prezenței companiei pe zona de supervizare a accesului online al copiilor, anunță profit.ro. Cu ajutorul acestei aplicații, părinții se pot asigura că odraslele nu accesează conținut nepotrivit și nu stau online mai mult decât este cazul - toate acestea limitate la serviciile Google.

Cum funcționează soluția aleasă de Google? Cât se poate de simplu! Părinții crează un cont Google pentru copii, iar apoi folosesc aplicația Family Link pentru a le supraveghea activitatea și a le stabili drepturile de acces.

De asemenea, părinții vor putea să stabilească, prin intermediul Family Link, ce aplicații Google au voie copiii să folosească și cât timp pot petrece aceștia în fața ecranului. De asemenea, se poate stabili o limită zilnică de timp, iar părinții pot bloca oricând, de la distanță, accesul copiilor la serviciile Google.

Noul serviciu Google funcționează pe orice telefon sau tabletă cu Android Nougat. Pentru a beneficia de un cont Google care să poată fi gestionat prin intermediul aplicației, copiii trebuie să aibă mai puțin de 13 ani.

În ce țară este disponibilă, momentan, această aplicație? Află mai multe detalii aici! 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!