Sari la conținut

Ce le-aș face pedofililor

Știți de ce au pedofilii cea mai grea viață în pușcării? Pentru că merită!

Cred și mi se pare firesc ca între infractori să existe un cod al onoarei, o Omerta sau cum s-o numi ea și nu pot decât să-mi exprim admirația pentru faptul că atunci când oamenii aceștia – cei mai violenți și mai reci și mai lipsiți de empatie oameni strânși laolaltă – prind vreun pedofil, se asigură că omul acela nu va trebui să-și aștepte moartea pentru a descoperi dacă Iadul există sau nu.

Am văzut zilele acestea nebunia cu pedofilul din București care a abuzat doi copii în lift și care, acum citesc pe net, a fost în sfârșit prins. Am citit titlurile, am văzut postările voastre și share-urile și nu am putut face nimic. Pur și simplu am fost blocat. Na, firesc ar fi fost să dau un share, să chem oamenii să fie vigilenți, să fac ceva, orice. Nu am putut! Am fost pur și simplu blocat.

Mă consider o persoană care încearcă să înțeleagă omul, așa cum este el, cu bune și cu rele. Sunt dintre cei care afirmă că toți, fără excepție, avem și Binele și Răul în noi. Că toți, fără excepție, facem lucruri minunate și lucruri nasoale. Și că, de cele mai multe ori, facem lucrurile nasoale pentru că la un moment dat în viața noastră ni s-a întâmplat și nouă ceva rău.

(...)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro

Sursa foto: Free images

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!