Sari la conținut

Cele mai năstrușnice replici de copii. Am râs cu lacrimi!

Unii copii sunt ca niște mici făpturi care inventează în mod constant fraze și fac lucruri absolut incredibile. Părinții lor trebuie să-și țină întotdeauna telefoanele pregătite, pentru a înregistra astfel de momente.

Iată 8 copii care și-au uimit familia cu ideile lor strălucitoare:

"Fetița unei prietene și-a pus dintele de lapte sub pernă, așteptând să o viziteze Zâna Măseluță. Ceea ce s-a și întâmplat. Zâna Măseluță i-a lăsat niște bani în schimbul dintelui de lapte. Recent, era pe punctul de a pierde un alt dinte. Mama ei i-a spus să meargă la dentist, pentru a-i scoate dintele, însă fetița a spus că vrea să aștepte să-i pice singur și să meargă să doarmă la bunici când se va întampla acest lucru, că poate Zâna Măseluță va fi mai generoasă."

"Nepoata mea de 3 ani și jumătate făcea un puzzle cu bunica ei, iar una dintre piese pur și simplu nu se încadra nicăieri. Nepoțica a șoptit o înjurătură, moment în care bunica i-a atras imediat atenția, însă micuța a spus: Știu că este un cuvânt urât, dar mi-a luat atât de mult timp să-l învăț și să-l memorez."

"Nepotul meu a folosit singur toaleta, pentru prima dată. Mi-a spus să îl însoțesc, pentru a-i arăta ce trebuie să facă. După ce și-a făcut nevoile, m-a întrebat: Acum ce fac? I-am răspuns: Aruncă hârtia igienică și trage apa. Răspunsul lui m-a uimit: Trebuie să fac asta toată viața mea?"

"Treceam pe lânga camera copiilor și i-am văzut pe fiul meu de 7 ani și pe sora lui de 3 ani jucându-se împreună. Se uitau atent într-un colț al camerei. I-am întrebat ce se întâmplă și la ce sunt atât de atenți. Mi-au spus privim explozia nucleară. Eu: ??? Fiul meu: Singurul lucru rău este că trebuie să ne imaginăm noi oameni de știință după fiecare explozie."

"Nu dormisem bine în acea noapte și aveam o stare foarte proastă. Fiul meu de 6 ani se juca de-a poștașul. Mami, îți livrez un colet. Ce vrei să conțină? Fericire și bucurie, i-am răspuns. El: Nu avem, imi pare rău. Și a plecat."

"În fiecare dimineață, fiul meu de 5 ani îmi spune:

- Mami, dă-mi o îmbrățișare.

Astăzi mi-a spus la fel. Eu l-am întrebat: Ai nevoie de un strop de dragoste pentru a te trezi?

- Un strop este prea mic. Am nevoie de întreaga mea mamă."

"Eram la cumpărături și am trecut pe lângă o mămică cu fetița ei. Se uitau la o jachetă. Mama a arătat spre jacheta verde închis, dar fetița a spus: Asta? Dar voi arăta ca o omidă!"

"Lucram pe laptop, în timp ce soția și fiul meu erau în bucătărie. Apoi am auzit: Dragă, lasă pisica în pace. Nu o mânca. E murdară! Câteva minute mai târziu, m-am dus la baie. L-am văzut pe fiul meu lângă chiuvetă, cu pisica în brațe. Hotârâse să o spele."

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!