Sari la conținut

Compania American Airlines oferă zboruri de probă pentru copiii cu autism

American Airlines oferă zboruri de probă pentru familiile care au copii cu autism sau copii cu fobie de avion.

Vacanțele în familie sunt atât de frumoase și există atât de multe beneficii în concediile petrecute alături de familie, însă, cu toate acestea, zborul poate fi incredibil de stresant.

Gestionarea copiilor într-un aeroport, experiența zborului și tot ceea ce înseamnă călătoriile împreună cu familia pot face orice mămică să se răzgândească și să dorească să anuleze concediul.

Copiii care au autism sau care au teamă de avion, pot avea câteva provocări suplimentare care trebuie soluționate.

Potrivit Scary Mommy, American Airlines vrea să ajute în acest sens familiile, oferindu-le zboruri de practică pentru copiii cu autism și/sau anxietate.

Programul a fost lansat inițial în 2014 și se numește It’s Cool To Fly With American Airlines, dar a fost întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, programul s-a reluat acum și există deja o listă de așteptare, lucru care arată cât de căutată este o astfel de experiență.

Întregul program oferă familiilor șansa de a trece printr-un zbor de probă. Familiile vor trece de paza aeroportului, vor merge până la poartă și se vor urca în avion. Copiii vor avea parte de experiența de a auzi avionul și de a simți cum se mișcă, înainte de a decola.

Aceasta este o modalitate excelentă de a-i oferi copilului o idee despre zbor, deoarece frica de necunoscut îi poate alimenta comportamentul anxios.

Bruce Sickler este cel care se ocupă de acest program și a spus că, deși a fost conceput pentru a ajuta copiii cu autism, programul se adresează și altor persoane care au nevoie de un zbor de probă.

"Nu contează vârsta sau diagnosticul, dacă cineva are nevoie de ajutor pentru a calma anxietatea înainte de zbor, vom fi acolo pentru a-i ajuta", a declarat el.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!