Sari la conținut

Copiii manechin

Fara sa doriti cu orice pret sa creati un bebe-star, ce frumoasa amintire ar fi sa il vedeti pe micutul dumneavoastra pe o reclama intr-un magazin sau intr-o reclama publicitara televizata…

Sa nu aveti impresia ca agentiile sunt interesate numai blonzi cu ochi albastri. Toti bebelusii, daca au o fata draguta, sunt intelepti si gratiosi, au toate sansele… Atunci de ce nu si al dumneavoastra.

Inainte de toate trebuie sa fiti disponibil, sau gasiti pe cineva apropiat care sa fie, deoarece puteti fi preveniti de azi pentru maine pentru un casting. Acestea au loc in general in timpul saptamanii, in cursul zilei si nu dureaza mai mult de o ora cel mai adesea. Pregatiti atunci cateva carti sau jocuri pentru a ocupa copilul. La fel si un biberon si un scutec, in caz de necesitate…

Este suficient, in general, sa trimiteti doua fotografii recente si in culori (portret, din fata), cu coordonatele dumneavoastra si un plic timbrat pentru raspuns (sau returnarea fotografiilor).

Daca bebelusul dumneavoastra ii intereseaza, vor lua contact cu dumneavoastra pentru o intrevedere.

"În primul rând, trebuie să fie foarte naturali. Avem copii care au tendinţa să joace, să se prefacă, dar cei care sunt naturali sunt pe drumul cel bun şi îi alegem pe ei", a spus reprezentantul unei firme de casting, Morna Gâdei. (realitatea.net)


Este bine sa va informati din timp asupra tarifelor prestatiilor copiilor si asupra aspectelor juridice ce nu trebuie neglijate. Aflati date despre mai multe agentii.

 

Aici gasiti o lista de agentii de casting pentru copii. La alegerea agentiilor trebuie sa fiti foarte atenti. Nu putine sunt povestile unor parinti excrocati. Initial, cand va inscrieti copilul exista o taxa de inscriere, plus taxa pentru catalog propriu, fotograf etc. Dati acesti bani in urma promisiunii lor ca ii veti castiga usor inapoi, dar dupa plata nu mai urmeaza niciun telefon...

O sumara cautare pe internet dupa numele agentiei v-ar putea scuti de multe neplaceri, dar, mai ales, de dezamagirea celor mici care chiar visau sa fie 'vedete'.

 

 
Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!