Sari la conținut

Cum arată acum YES Kid, prichindelul a cărui imagine a cucerit Internetul în urmă cu 7 ani

Vezi gGalerie foto

Este, poate, una dintre cele mai distribuite imagini de-a lungul timupului în toate rețelele de socializare. Poate, chiar și tu ai folosit-o în vreuna dintre postările tale online. Cin este de fapt protagonistul, „The Success Kid”, aşa cum l-au promovat americanii? Sammy Griner are acum 9 ani, iar expresia sa din poza cu pricina i-ar fi putut aduce, cu siguranță, un premiu Oscar.

Poza lui Sammy Griner cu pumnul strâns şi expresia de Oscar este una dintre cele mai virale ipostaze din istoria Internetului. Băieţelul, originar din orăşelul american Jacksonville (Florida), are acum 9 ani şi doreşte să se folosească de faima pe care o are pentru a strânge fondurile necesare unui transplant de rinichi.

Cum a ajuns însă micuțul Sammy să fie atât de celebru? Totul se întâmpla cu vreo 7 ani în urmă, atunci când mama sa a postat o poză cu el pe Internet. Laney Griner și-a surprins băieţelul său, de numai 2 ani pe atunci, pe plajă, degustând o… mână de nisip. Ceva obișnuit, mai ales pentru prichindeii care, după ce învață să meargă, explorează absolut tot ce le iese în cale, mai ales prin degustare!

Fotografia cu mimica puștiului alături de expresia “Yes!” a fost imediat distribuită și redistribuită de sute de mii de ori, înregistrând până în prezent milioane de vizualizări. Ba chiar s-a transformat într-un puternic instrument de marketing: au apărut tricouri imprimate cu faţa puştiului, figurine de tot felul, ba chiar şi colecţii de outfit-uri inspirate din acel cadru... Practic, poza respectivă s-a transformat într-o mină de aur pentru alţii.

Abia acum, după 7 ani, Sammy se foloseşte şi el de faima pe care o are încercând să strângă banii necesari unui transplant de rinichi de care tatăl său, Justin Griner, are mare nevoie.

►Citește și Cum arată acum cei mai cunoscuți sextupleți din lume. Poza care a făcut înconjurul lumii, recreată după 6 ani

“Mi-am dat seama ce efecte pozitive ar avea asupra eforturilor noastre de a strânge fondurile necesare dacă le-aş spune oamenilor că aceşti bani sunt pentru tatăl copilului care i-a făcut pe atâţia oameni să zâmbească”, a declarat mama lui Sammy pentru BuzzFeed News.
Se pare că problemele medicale ale tatălui au apărut înainte de a se naşte Sammy. În prezent, Justin are 40 de ani şi face dializă trei zile pe săptămână.

Foto: Facebook / Laney Robertson Griner

Chiar dacă costurile transplantului sunt acoperite în proporţie de 80%, familia Griner tot mai are nevoie de banii necesari tratamentului post operatoriu, extrem de complicat şi care va dura toată viaţa. Numai în primul an după operaţie este nevoie de 12.000 de dolari pentru a asigura medicamentele necesare.

Intră în galeria foto să vezi cele mai interesante adaptări ale celebrei imagini “YES Kid”:

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!