Sari la conținut

Cum ne protejăm copiii de site-urile cu potențiali obsedați și agresori

Am primit zilele trecute de la o cititoare niște comentarii în care îmi semnala existența unui site de chat, apropochat.ro, unde accesul nu este condiționat de vârstă și unde a descoperit că fiica sa de 15 ani avea nu mai puțin de 35 de conversații deschise cu bărbați maturi.

Am ales să public integral apelul disperat al mamei

    Aș vrea să va aduc în atenție un subiect despre care nu am văzut să discute nimeni în online și în media și anume cât de periculoase sunt chaturile care sub masca socializării și sub protecția anonimatului sunt locul de adunare al pedofililor, proxeneților și infractorilor. Sunt mama unei adolescente de 15 ani. Ieri mi-am surprins copila stând pe internet și vorbind pe un chat, mai exact apropochat.ro. M-am uitat și eu să văd cu cine vorbește și am fost șocată. Avea 35 de private în care tot felul de bărbați mături cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani îi făceau avansuri sexuale explicite, iar unii dintre ei chiar îi ofereau bani pentru servicii sexuale. I-am interzis fetei mele să mai intre pe acel site, dar m-am gândit că poate sunt și alte fete care intră acolo și socializează cu tot felul de persoane dubioase. Acel chat este plin de pedofili și persoane de o factură joasă care se exprimă trivial atât în private cât și pe main-chat. Chatul nu are o reglementare privind limita de vârstă, poate intra să socializeze oricine, iar minorii nu sunt protejați. Copiii noștri pot fi ușor ademeniți pe site-uri că acesta de către pedofili și proxeneți. Acel site de socializare este un real pericol! Sunt sigură că printre voi, utilizatorii apropo, se află și părinți. Gândiți-vă la ei! Spuneți ce se întâmplă acolo! Cine știe câți de ”Dincă” populează acel chat? Pentru a ne proteja copiii și pentru a evita ca tragedii precum cazul Caracal să se repete, va rog să luați atitudine!

    Rog persoanele care activează în mediul online, ziariști, bloggeri, dar și alți doritori, părinți etc, să verifice acel chat. Intrați acolo și vedeți ce se întâmplă, poate scrieți un articol. Autoritățile ar trebui să închidă chatul care e un adevarat rai pentru pedofili și infractori sexuali.
    Am să vă mai trimit un comentariu care conține copy paste de private. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă îl publicați sau nu.


Din conversații am publicat doar o parte. Oricum toate sunt înfiorătoare și mie mi-au provocat ceva nopți albe.

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!