Sari la conținut

Dana Rogoz, despre diferența dintre creșterea fetițelor vs. creșterea băieților – Lia și Vlad

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din România, ei fiind căsătoriți din anul 2012, având împreună doi copii, Lia și Vlad.

Creșterea unui băiețel diferă de creșterea unei fetițe, și acest lucru a observat și Dana, care a spus că a încercat să-și aducă aminte cum era Vlad la vârsta Liei. Micuța Lia are 1 an și 7 luni, iar Vlad are 8 ani.

“Încerc să-mi aduc aminte mai bine cum era Vlad la vârsta Liei. Și sunt destul de sigură că nu puteam avea luxul de a-l lăsa 5 minute pe terasa casei, fără să fim în spatele lui la o distanță mai mică de 1 metru. Am fi riscat ca în aceste 5 minute să scoată un copac din jardinieră cu mâinile goale, să tapeteze cu pământ pe podea, iar apoi să se suie învingător cu pomul în brațe pe frontspiciul casei. Ori Lia, ieri, ne-a cerut să îi mutăm scaunul ei afară, așa cum am făcut-o de ziua lui Radu, și cât noi eram agitați prin mansardă cu școala online și altele, ea și-a băut relaxată cana cu lapte acolo, singură, uitându-se când la noi, când la plantele din jurul ei. Mă relaxam pur și simplu privind-o, de la o distanță de mai mulți metri, pe care evident și-o dorea. Să fie asta diferen’a dintre fetițe și băieței?”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!