Sari la conținut

Gabriela Firea a decis: Liber toată săptămâna pentru elevii din Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi - 27 februarie, că elevii din sistemul de învăţământ de stat - grădinițe, școli gimnaziale și licee - vor avea liber toată săptămâna, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Gabriela Firea a explicat că a luat această decizie după ce s-a consultat cu specialiștii meteorologi, cu prefectul și cu inspectorul școlar general, explică Digi 24.

► Citeşte şi Doamna primar, 250 de mii de copii vă mulțumesc! N-au nevoie de școală ca să vă voteze mai târziu!

„Am studiat cu foarte mare responsabilitate toate aceste informații (despre prognoza meteo - n.r.) pentru zilele următoare și împreună cu dl. prefect, cu dl. inspector școlar general și cu toți colegii noștri care răspund de situațiile de urgență, am luat împreună decizia ca toată săptămâna școlile să fie închise și mă refer aici la grădinițe, școli și licee, firește din sistemul de stat. În ceea ce privește unitățile de învățământ private, acestea își vor putea anunța propriile decizii către părinți și rugămintea ar fi ca să le facă publice în această zi, pentru ca toată lumea să fie anunțată și fiecare familie să știe să aibă aceste informații pentru a gestiona această perioadă cât mai bine cu putință”, a anunțat primarul general al Capitalei.

Elevii din București primiseră deja două zile libere, luni și marți, după ce în Capitală s-a anunțat cod portocaliu de ger și viscol, acesta fiind primul episod mai sever de iarnă din acest sezon.

► Citeşte şi Copilul meu a mers la școală pe cod portocaliu de ger și ce credeți că s-a întâmplat? Nimic.

Sursa foto: Pexels

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!