Sari la conținut

Jocuri cu frunze de toamna

Ce le mai place copiilor toamna, cand dau peste noianul de frunze colorate cazute peste tot in jurul lor! Imediat imaginatia lor ia avant si le vin fel de fel de idei.

Participam si noi la aceasta fervoare creativa a toamnei cu cateva activitati pe care le puteti face acasa folosind ca material prim frunzele. Toate incep cu mersul afara (ce bine!) ca sa adunati fel de fel de frunze:

1. Conturul frunzelor

Noi faceam asta folosind o coala de hartie si un creion cu mina moale. Dar mult mai frumos iese cu creta, mai ales daca folosesti tuse unele peste altele, cu tonuri diferite. De aici.

 

2. Colaje cu frunze

Nu exista limita aici. Poti face colaje pe culori si forme. Sau colaje un pic mai elaborate, ajutandu-te si de desene, cum ar fi sa faci penele unei pasari sau frunzele unui copac din ceea ce ai cules din parc.

 

3. Animale din frunze

In ultima vreme este o adevarata frezezie sa obtii animale din frunze. Si toata lumea se intrece, ajungand la rezultate incredibile. Inspiratie de aici.

 

4. Coroana

Toamna este tocmai buna pentru zane si printi. Si dupa ce toata vara au umblat cu coronite din flori, acum este timpul pentru unele din frunze. Le poti face fie lipindu-le pe o bucata de carton fie ca o impletitura. Mai exact cum gasesti aici.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!