Sari la conținut

Jucarii pentru copii de 3 ani

Daca ai acasa un copil de 3 ani, atunci stii ca el este un ghem de energie cu o imaginatie debordanta. Jocurile sale vor fi zgomotoase si pline de personaje pe care le-a intalnit in povesti sau desene animate.

La aceasta varsta copiii prefera oricand sa petreaca mult timp afara, unde pot alerga in voie. Marele castig al perioadei este ca incep sa nu se mai joace singuri, ci cu alti copii, invatand sa asculte de regulile jocului. Vocabularul lor devine mai bogat si, de asemenea, au primele cunostinte de matematica. Iar toate acestea va permit sa treceti de la jucarii la primele jocuri care se joaca in echipa.

Tineti cont si de hobbyuri. La 3 ani aproape fiecare copil are o preferinta pentru ceva anume - pot sa fie masini sau personaje din desene animate. Daca vreti sa luati jocuri educationale care sa le atraga atentia, atunci aveti grija sa existe si componenta care il atrage. 

Va vom prezenta mai jos cateva jocuri si jucarii care ii ajuta pe copii sa invete mai multe despre lumea inconjuratoare, dar si sa coopereze si sa se distreze impreuna cu ceilalti:

Piese magnetice cu chipuri, la 79 lei

De aici

Joc Cei trei purceluri, la 75 lei

De aici

Joc Matematica auto, la 152,90 lei

De aici

Trusa doctor, la 119 lei

De aici

Set activitati educative - Mozaic, la 59,90 lei

De aici

Carticica electronica Invata de mic, la pret de 158 lei

De aic

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!