Sari la conținut

Mama băiatului violat, declarații cutremurătoare: directoarea școlii n-a sunat la Poliție, pe motiv că era vacanță

Mama băiețelului de 8 ani violat de două ori de colegi la o școală din București a povestit, pentru DIGI24, cum a aflat de agresiune. Indignată, ea a acuzat conducerea școlii că nu a sunat la Poliție și că, mai mult, i-a reproșat că a sesizat violul abia în 10 iunie – perioadă de vacanță.

"În anul 2022, copilul meu a fost abuzat în toaletă școlii. Noi am aflat prea târziu, într-o joi seară am văzut comportamentului copilului, am sunat-o pe psiholoaga copilului. Am aflat totul prin joacă, ne-a povestit cum băiatul s-a dus după școală, înainte de after school, la toaletă și a intrat peste el un băiețel, i-a zis să tacă din gură. Restul vă închipuiți ce s-a făcut. A doua zi am venit la doamna directoare și i-am zis și dânsa a zis că e data de 10 iunie și că e vacanță și că de ce nu am venit imediat. Noi am aflat după 3 săptămâni după ce s-a întâmplat.

M-am dus la Poliție. Doamna directoare nu a sunat poliția. Noi am sunat poliția de acasă. Doamna directoare, când am venit în septembrie să cer o hârtie dacă s-a făcut o anchetă, dânsa mi-a zis că nu s-a făcut o anchetă. Agresorul e clasa a opta. Copilul meu e clasa a doua acum", a declarat mama copilului agresat.
Băiatul, elev la Școala Nicolae Titulescu din București, a fost violat de două ori de colegii săi, chiar în baia școlii din centrul Capitalei.

Primul caz de viol s-a produs în 2022, când s-a deschis și un dosar penal. El a fost dus la INML, iar o plângere a fost depusă la secția 4 de Poliție. Dosarul s-a clasat atunci deoarece elevul acuzat de viol ar fi fost mult prea mic pentru a fi tras la răspundere, el având 11 ani. Alt dosar penal a fost deschis în decembrie 2023, după ce aceeași victimă a fost violată, dar de alt elev, potrivit acelorași surse.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!