Sari la conținut

Mamă și paramedic, avertisment pentru părinți despre pericolul neașteptat care se află în frigiderele tuturor

Când ne hrănim copiii, încercăm să alegem cele mai sănătoase și mai sigure opțiuni. Mulți dintre noi probabil luăm măsuri de precauție suplimentare cu anumite alimente, pentru a preveni potențialele pericole de sufocare. De cele mai multe ori, le tăiem copiilor alimentele în bucăți mici sau preferăm să nu le oferim deloc, de teamă să nu se sufoce. În cele din urmă, siguranța copiilor noștri este prioritatea noastră principală.

Nikki Jurcutz, o mamă și paramedic, a postat pe contul ei de socializare gustarea periculoasă pe care o oferim copiilor noștri, fără măcar să știm de pericolul ei. Mămica a explicat într-un videoclip că părinții trebuie să fie atenți când le oferă copiilor lor castraveți și a dezvăluit modalitatea sigură de a pregăti această gustarea sănătoasă.

Pentru a reduce riscul de sufocare la copii, trebuie să fim atenți la modalitatea prin care pregătim mâncarea. Este întotdeauna o idee bună să tăiem alimentele în bucăți mai mici pentru copiii noștri.

► Citește și: 10 cele mai comune accidente, care pot avea loc în casă

Jurcutz a spus că părinții probabil sunt conștienți de alimentele care pot provoca sufocare, cum ar fi morcovii, strugurii și măslinele, dar ea a spus că nici castraveții nu sunt atât de siguri pe cât credem.

Castraveții sunt un pericol de sufocare pentru cei mici și, cu siguranță, mulți dintre noi le-am oferit castraveți copiilor noștri fără să ne gândim la riscul că aceștia s-ar putea sufoca.

Așadar, care este cea mai sigură modalitate prin care le putem oferi castraveți copiilor noștri, fără a exista riscul ca aceștia să se sufoce?

Jurcutz le-a sugerat părinților să gătească la abur castraveții pentru a se înmuia puțin înainte de a-i tăia în fâșii sau de a-i răzui. După gătirea castraveților la abur, aceștia pot fi tăiați în bucăți mici și apoi pot fi oferiți copiilor, drept gustare.

► Citește și: Primul ajutor în caz de sufocare la bebeluşi şi la copii. Manevre simple care îi pot salva viaţa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!