Sari la conținut

O mamă a refuzat să-și trateze copilul de păduchi, pe motiv că este vegană și că nu vrea să le facă rău insectelor

Dacă micuțul tău are păduchi, primul lucru care îți trece prin minte este să scapi imediat de insecte și să apelezi imediat la un tratament, nu-i așa? O mamă din Australia adoptă o abordare diferită. Ea nu vrea să-și trateze copilul de păduchi, pe motiv că nu vrea să le facă rău insectelor. Decizia mamei a stârnit reacția unei vecine, aceasta fiind, de asemenea, părinte.

Femeia a solicitat sfaturi pentru a căuta îndrumare cu privire la o situația în care este implicată vecina ei. Sursa problemei constă în angajamentul femeii față de un stil de viață vegan, care se extinde până la a nu dori să dăuneze organismelor vii.

Copilul femeii vegane și cel al vecinei sunt prieteni și petrec destul de mult timp împreună. Vecina și-a arătat îngrijorarea cu privire la păduchi și a transmis că sănătatea copilului ei este pusă în pericol.

Când vecina i-a spus mamei fetei vegane despre păduchi, aceasta a recunoscut problema pe care copilul ei o are, însă nu a vrut să rănească insectele din cauza credinței ei vegane.

Vecina i-a transmis mamei, sub formă de glumă, să-și amenajeze baia și să facă pe frizerul, pentru a scăpa de păduchi.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!