Sari la conținut

(P) Curatenia impecabila pentru o casa sanatoasa

Iarna, in pragde Sarbatori, te pregatesti sa cureti si sa improspatezi intreaga casa. Pare greu cand te gandesti ce ai de facut, insa cu ajutoarele potrivite si o buna organizare, casa o sa fie luna cat ai zice“cu-ra-te-ni-e”.

In primul rand, este foarte important sa faci alegerile potrivite cand vine vorba despre produsele cu care planuiesti sa ingrijesti intreaga casa.

Alternativele pe care ni le ofera piata sunt multiple, insa ele se impart in doua categorii: detergent pe baza de produse chimice si detergenti naturali (bio).

 

Bioproducts iti vine in ajutor cu o gama larga de produse de curatenie BIO. Descopera-le pe www.bioproducts.ro

 

 

Cum alegem intre produsele chimice si cele naturale? Pornim de la ce anume ne dorim de la un produs pentru curatare.

 

Sa fie eficient

 

Detergentii bio au o eficienta ridicata, iar producatorii au dezvoltat game care ofera o alternative pentru absolute orice produs de curatenie obisnuit, de la degresant pentru bucatarie la solutie de curatat toaleta sau inalbitor de rufe.

Nuca de cocos, de exemplu, este un surfactant natural cu o putere de curatare similara cu cea a unui detergent chimic si se afla la baza multor produse de curatenie ecologice.

 

 

Sa aiba un pret bun

In ciuda a ceeace s-ar crede, detergentii bio au preturi similare cu cei obisnuiti. Ca exemplu, un detergent de rufe bio care costa 43 lei ajunge la 50 de spalari, adica aproximativ 1 leu pe spalare. Detergentii obisnuiti costa in jur de 25 lei si ajung la 20-25 de spalari, adica tot 1 leu pe spalare.

 

Sa nu lase reziduuri toxice in casa sau in haine

 

Acesta trebuisa fie un subiect important pentru toata lumea, cu precadere pentru parintii cu copii mici sau pentru cei cu probleme de sensibilitate a pielii ori alergii.

Este important de stiut ca atunci cand cureti podeaua, cada, chiuveta cu produse care contin clor sau fosfati o parte din ele vor ramane pe suprafata respective si se vor transfera pe piele.

 

Sa nu afecteze mediul inconjurator

Detergentii obisnuiti sunt compusi din ingredient chimice rezistente la actiunea factorilor biologici.Astfel, acestea nefiind descompuse raman in apele reziduale, ajungand de acolo in mediu acvatic si in panza freatica si in continuare inapoi la noi.

 

Ce alegem asadar?

Un detergent obisnuit, ale carui ingrediente de origine chimica ne afecteaza sanatatea si costa la fel ca unul bio? Sau un detergent bio, eficient, la un prêt foarte bun, din ingredient naturale, sigure pentru mediu si oameni?

Indiferent de variant pentru care optezi este important sa locuiesti intr-un mediu sanatos, curat si plin de prospetime! Incearca produse de curatenie din ingredient naturale, care nu itiafecteaza organismul si bucura-te alaturi de cei dragi de cele mai frumoase sarbatori!

 

Descopera intreaga gama de produse de curatenie BIO aici!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!