Sari la conținut

Testul de clasa a II-a cu chibrituri care îi încurcă pe adulţi (VIDEO)

Ți s-a întâmplat ca un puști de clasa a II-a să te pună în încurcătură? Și nu mă refer aici la problemele de matematică pe care noi le rezolvam prin clasa a V-a și nu în primii doi ani de școală, ci despre un banal teste de observație… cu chibrituri.

Se pare că nouă din zece adulți nu știu să rezolve o banală problemă cu… chibrituri. Un test pe care îl poți încerca oricând cu juniorul tău sau, de ce nu, cu prietenii tăi, și pe care profesorul Richard Wiseman l-a inclus în cartea sa “Quirkology, știința bizarului”. De altfel, acest truc a fost inclus într-un video postat pe YouTube, alături de alte nouă. Câteva teste pe care aproape orice copil de clasa a doua ştie să le rezolve, dar adulţii... au probleme serioase!

Imaginează-ţi că vezi în această poză un căluţ care se uită spre dreapta. Trebuie să muţi un singur băț de chibrit pentru că acest căluţ să se uite în stânga.

 

Ai găsit răspunsul? Poţi afla rezolvarea în video-ul de mai jos! De asemenea poți descoperi alte 9 trucuri pe care să le încerci cu juniorul tău!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!