Sari la conținut

Toamna se numără virozele și se previn răcelile

Se spune că omul sănătos răcește vara, însă după ultimele evenimente de la nivel global, cred că zicala ar trebui actualizată cu: oamenii sănătoși răcesc indiferent de anotimp.

Și totuși, mai ales toamna.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să treacă vara fără muci, fără nici o durere în gât, nici o febră, iar din primul moment în care intră copilul pe poarta grădiniței să înceapă distracția? De se înroșesc grupurile de mame de pe Facebook întrebând dacă numai lor li se întâmplă să meargă copilul 5 zile la grădi și restul acasă dintr-o lună întreagă.

De departe, acesta este unul dintre stresurile cele mai mari ale unui părinte când vine vorba de început de colectivitate. Abia ce-l pregătești pe copil de prima zi de școală, îi citești povești toată vara ca să-i faci acomodarea mai ușoară, stai și păzești poarta grădiniței în primele zile ca să te asiguri că nu e nevoie de tine în clasă, iar după prima săptămână când începi și tu să răsufli ușurat și să mergi liniștit la serviciu, a răcit copilul și trebuie să-l ții acasă 2 săptămâni.

Păi să nu-ți vină să vorbești singur pe stradă? (...) Citește mai mult pe www.mamipetocuri.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!