Sari la conținut

Un tată i-a făcut fiicei sale o stradă secretă, în spatele șifonierului. Totul pare destul de obișnuit, până când te uiti în interior...

Vezi gGalerie foto

Oh, faimoasa alee Diagon din Harry Potter! Cine nu a visat, în copilărie, să meargă pe această stradă?

Ella, o fetiță de 6 ani din Londra, a fost probabil cel mai fericit copil când, de ziua ei, a găsit chiar la ea în cameră intrarea către aleea Diagon.
Nu, nu a fost magie, ci doar tăticul ei foarte creativ care și-a petrecut câteva luni bune pentru a o surprinde.

Potrivit lui Dylan, tatăl fetiței, Ella a fost foarte impresionată de filmul Harry Potter, partea I. Întrucât familia a trebuit să-și anuleze vacanța pe acest an, Dylan a vrut să-i facă fetiței lui un cadou special pentru ziua ei de naștere și a decis să construiască Diagon Alley într-o cameră îngustă din spatele dulapului fiicei lui.
Ideea i-a venit tăticului în luna aprilie și a durat câteva luni pentru a cumpăra materiale și de a întocmi planul pentru construcție. La sfârșitul lunii august, Dylan a început să construiască strada, pentru a fi gata până la ziua lunii septembrie, când era ziua Ellei.

► Citește și Un tătic a mers cu fiica lui de 5 ani într-o aventură la munte… în propria casă

Tatăl fetiței și-a contactat prietenii pentru a-l ajuta la sculparea fațadelor magazinelor din lemn. Dylan recunoaște că acest proiect a fost un fel de maraton pentru el, dar muzica l-a ajutat să-și ducă planul la bun sfârșit. El a spus că a și ascultat melodii din filmul Harry Potter, în timp ce lucra la construirea "străzii".

Ella a fost absolut impresionată de cadou: “Putem păstra această stradă pentru totdeauna?“ Apoi a explorat fiecare magazin și s-a bucurat de fiecare detaliu.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!