Sari la conținut

Viata cu un copil mic

Imediat ce bebele misca si pisca viata voastra se schimba in moduri neasteptate. Pentru ca personalitatea piticilor care nu mai sunt bebelusi, dar nici copii, este cu adevarat uimitoare. Nu sunt doua minute care sa fie la fel. Si nimic nu se intampla dupa cum crezi tu ca ar trebui sa fie.

Este obisitor? Poate. Este simpatic? Desigur! Ilustratorul Grant Snider a surprins foarte bine asta in noile sale comics despre viata de parinte:

 

Sa citesti? Suna bine, doar ca realitatea este cu totul alta decat o stii tu, atunci cand este vorba de un prescolar. Simplitatea si repetitia sunt punctele lor forte.

 

Un copil mic nu se va comporta niciodata cum te vei astepta tu. In secunda asta este alb si in cealalta este negru, iar cele doua nu se exclud reciproc.

 

Ca parinte care ai un copil mic in peranenta suferi de impresia ca nu faci ceea ce ar trebui sa faci. Lipsa de timp si vinovatia te ipiedica sa te bucuri de prezent.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Alinuta7

    Da,aceste fotografii sunt funny si chiar intrunesc aproape toate ideile si nazbatiile picilor nostri ! Iar noi...extenuati..cam asa aratam la sfarsitul zilei.Dar sincer?I LOVE THIS JOB !!!!!

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!