Sari la conținut

Cea mai frumoasa carte pentru copii, Journey de Aaron Backer

Publicata anul trecut, Journey de Aaron Backer a fost o mare revelatie pentru toata lumea. Este imposibil sa nu fii atras instant de frumusetea imaginilor, de multimea detaliilor si nuantelor, de capacitatea de a fi narata in orice fel doresti.

Journey este o carte cu o poveste simpla, universala. Protagonista este o fetita care se plictiseste pentru ca parintii sai nu vor sa se joace cu ea. Atunci isi construieste o modalitate de a calatori intr-o lume magica unde, in cele din urma, reuseste sa isi faca un prieten. 

Journey se poate citi la orice varsta, de la doi ani in sus, nici adultii nu pot scapa magiei ei. Cartea nu are cuvinte, doar ilustratii. Are un format mare, copiii parand sa se piarda in dosul ei, exact asa cum simtim ca ar trebui sa fie o carte de ilustratii.

"Gandesc vizual; limbajul, scrisul nu le folosesc cu aceeasi usurinta. Asa ca am pornit in povestea mea de la picturi mentale ale locurilor in care mi-ar placea sa ajung. Povestea a inceput sa decurga din acestea si, atunci cand am terminat-o am realizat ca nici nu mai este nevoie de cuvinte." Aaron Backer

Intr-adevar, care copil nu si-ar dori sa ajunga aici?

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!