Sari la conținut
Ilenuța Aglitoiu

Ilenuța Aglitoiu

Moasa, Ingrijire perinatala

Despre Ilenuța Aglitoiu

Descriere:

Moasa si Educator Perinatal SAMAS Certificat

Prin ceea ce face, Ilenuta vrea sa alunge temerile gravidelor si mamelor cu care intra in contact atat in activitatea de zi cu zi, cat si cu ocazia cursurilor pe care le sustine. Ilenuta este mama un baiat adolescent.
Pentru ca ii pasa de comunitatea in care traieste, Ilenuta Aglitoiu le ofera gravidelor si mamicilor internate in sectia Maternitate a Spitalului Municipal Medgidia, in regim de voluntariat (gratuit), consiliere de grup si individuala despre sarcina, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusilor.

In acelasi context generos, Ilenuta Aglitoiu desfasoara proiectul social SAMAS adresat gravidelor si mamicilor aflate in situatii dificile de viata din Medgidia si localitatile limitrofe.

Este absolventa a Scolii Postliceale Sanitare George Emil Palade Constanta, promotia 1996 si a Facultatii de Medicina-specializarea Moase/ Universitatea Ovidius Constanta, promotia 2012.

A absolvit Masterul Facultatii de Medicina "Carol Davila" din Bucuresti si a inceput sa promoveze in mod programatic alaptarea, in urma participarii la un curs organizat de UNICEF.

Mai multe despre Ilenuta pe www.programsamas.ro.


Articole Ilenuța Aglitoiu

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


adevarul.ro