Sari la conținut
Mariana Romanică

Mariana Romanică

consultant de imagine

Despre Mariana Romanică

Descriere:

Am avut dintotdeauna o relaţie specială cu hainele, bijuteriile şi, în general, cu tot ceea ce înseamnă înfrumuseţarea unei femei. Cred că ceea ce se întâmplă cu oamenii atunci când se aranjează are ceva magic la mijloc, dincolo de alegerile fiecăruia dintre noi. Mi-am descoperit vocaţia abia atunci când am realizat că aceasta magie se traduce în ştiinţă. Acum, mă folosesc de ea pentru a contribui în mod real la viaţa celor din jurul meu. Îi fac să iubească imaginea din oglindă. Am norocul să-mi fie pasiunea meserie, tocmai de aceea mă dedic oamenilor care vor să se (re)desopere şi din punct de vedere stilistic.

Mă face fericită să-i văd pe oameni zâmbind, mai ales când contribui prin munca mea la asta. Nu este doar despre stil şi despre haine. Este despre oameni şi suflet, despre faptul că nu ai nevoie de mult, ai nevoie să şti ce să faci cu ceea ce ai. Este despre a te cunoaşte pe tine dintr-o cu totul altă perspectivă. Este despre a te împrieteni cu tine, exact aşa cum eşti.

Aduc un plus de frumos, care transformă crearea zilnică a propriului look în procesul creativ, simplu şi eficient pe care şi-l doreşte toată lumea. Am înţeles secretele înfăţişării autentice şi sunt aici să le descifrez şi pentru tine, omul frumos care vrea să-şi acceseze şi această latură a propriului potenţial.

Mai multe detalii, pe www.marianaromanica.ro!

 


Articole Mariana Romanică

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!