Sari la conținut

Garderoba capsulă a unei mămici cochete

Lucrez în fiecare lună cu femei încântate de ideea că poţi construi peste 70 de ţinute cu doar 13 piese vestimentare. Totuşi, am observat că mămicile aleg şi poartă întotdeauna lucruri asemănătoare. Mă recunosc şi eu cu uşurinţă în alegerile lor pentru că mare parte din timp îl dedic băieţelului meu de 3 ani jumate.

Am făcut o listă cu piese actuale, potrivite pentru garderoba capsulă de primăvară-vară a unei mămici cochete, care să ne fie pe cât de chic, pe atât de eficientă.

Geaca de blugi

Dacă nu ai una, trebuie să-ţi cumperi. Se încadrează de minune la orice ţinută, este confortabilă, îşi îndeplineşte rolul de jachetă şi vei fi şi în trend. Denimul este la modă şi dacă întâmplător, în zilele în care „te îmbraci cu ce-i curat”, te trezeşti din cap până-n picioare în jeans, va fi ca şi cum ai făcut asta intenţionat.

Blazer-ul

Un sacou destructurat – eventual fără nasturi şi cu mâneci trei sferturi, pe care să poţi să-l adaugi la aproximativ orice şi ţinuta să se transforme imediat într-una smart casual. E un truc bun, mai ales când trebuie să jonglezi cu programul şi nu ai mult timp la dispoziţie pentru a crea ţinute complexe. Ţi-aş recomanda o nuanţă deschisă, nude.

► Citeşte şi Cum să fii o mamă chic – 7 trucuri de stil indispensabile

Bluza cu volane

Poate să aibă mânecile cu volane, să fie decorată, colorată şi oricum altfel ţi-o închipui tu. Este o piesă pe care o poţi purta cu jeans şi un pantof cu toc atunci când ieşi în oras, sau cu pantofi cu talpă joasă, oricând în timpul zilei.

Pantaloni de trening

Ai să râzi, dar trendul active wear a transformat pantalonii de trening în ceva foarte hip. Ca să fiu sinceră, ceva mai comod de atât nu există. Iar dacă îi porţi cu geaca de blugi sau piele şi o pereche drăguţă de cercei, vei fi mai mult decât stylish în zilele în care ai multe drumuri de făcut.

(…)

Citeşte mai mult pe marianaromanica.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!