Sari la conținut

Ţinute asortate mamă – fiu: cu David în parc

Pe cât este de drăguţ să te asortezi cu cel mic, pe atât de mare este provocarea, dacă eşti mamă de băiat. Opţiunile în ceea ce priveşte vestimentaţia pentru băieţi sunt limitate, iar cele pentru asortat cu mami, aproape inexistente. Eu am încercat pentru prima dată ideea de ţinute asortate mamă – fiu cu ocazia acestei şedinţe foto. A fost mai complicat decât credeam.

Când sunt bebeluşi, e mai uşor. Poţi alege tricouri cu scris haios sau un imprimeu identic – ei sunt încă în imposibilitatea de a protesta referitor la vestimentaţie – şi la poze.

Pentru această şedinţă foto cu David, însă – am avut de aşteptat. Mai întâi m-am asigurat că este ceva ce îşi doreşte să facă împreună cu mine, apoi am căutat un context familiar pentru el, în care să ne distrăm şi să se simtă bine: aşa am ajuns în parc!

Lucrul cu adevărat interesant a fost partea vestimentară. El are deja 3 ani şi 8 luni şi dă dovadă de un simţ estetic şi stilistic foarte dezvoltat. În plus, faptul că eu sunt însărcinată în aproape 5 luni a contribuit la alegerea hainelor noastre foarte mult.

(…)

Citeşte mai mult pe marianaromanica.ro

Foto: arhiva Mariana Romanica
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!