Andreea Ibacka a intrat în travaliu. Cabral a dus-o la spital pe soția lui
Cum te pregătești pentru cezariană și ce faci după
Nașterea prin cezariană este un subiect în jurul căruia gravitează multe întrebări, emoții și, uneori, temeri. Fie că este planificată din timp sau recomandată de urgență, operația de cezariană presupune o pregătire atentă – fizică, emoțională și practică. Iar recuperarea de după naștere vine cu provocări specifice, dar și cu oportunități de reconectare profundă cu propriul corp și cu bebelușul.
„Plânge, dar nu are febră” – Semnele NEVĂZUTE ale supraîncălzirii la bebeluși și ce trebuie să faci urgent
Când temperaturile trec de 30 de grade, disconfortul e vizibil pentru toți. Dar în cazul bebelușilor, primele semne ale supraîncălzirii sunt adesea silențioase și ușor de trecut cu vederea. În România, tot mai mulți părinți ajung la camera de gardă vara cu sugari care nu au febră, dar „nu mai sunt ei înșiși”.
AMH scăzut și șansele de a obține o a doua sarcină: Ce trebuie să știe părinții
Pentru multe femei, venirea pe lume a primului copil nu aduce doar bucurie, ci și întrebări legate de o posibilă a doua sarcină. Ce se întâmplă însă când, după o primă naștere, analizele arată un nivel scăzut de hormon antimüllerian (AMH)? În ce măsură influențează acest lucru fertilitatea? Și mai ales: este posibilă o a doua sarcină?