Sari la conținut

După naştere, nimeni nu e perfect; şi nici nu trebuie să fie! Cum arată, în realitate, burticile mămicilor care tocmai au născut

Inapoi Inainte

Articole relationate
Laura Cosoi, lista cu lucrurile pe care le face pentru a întări imunitatea fiicei sale

Laura Cosoi, lista cu lucrurile pe care le face pentru a întări imunitatea fiicei sale

Cu siguranță, dacă mămicile s-ar întâlni cu Peștișorul Auriu și ar fi întrebate care sunt cele mai mari dorințe ale lor, ar spune fără să stea pe gânduri: să îmi fie copilul sănătos! Dar cum Peștișorul apare numai în povești și în cele mai frumose vise, zic doar atât: să facem noi tot ceea ce putem pentru micuții noștri! Iar dacă este să legăm sănătatea micuților noștri de anotimul rece, atunci ne vin în minte instantaneu cuvinte precum răceală, gripă, febră, mucișori și nu numai. Deci, cum facem să le întărim copiilor noștri sistemul imunitar?

În cazul în care nu știai, mamă: Ești mai mult decât suficient

În cazul în care nu știai, mamă: Ești mai mult decât suficient

Am asistat recent la un moment intim între prietena mea și bebelușul ei. În timp ce stăteam pe o bancă în parc privindu-ne copiii cum se joacă, am observat-o cum s-a pierdut complet în timp pe măsură ce își savura din priviri copilul. Pentru câteva clipe, totul s-a oprit în loc, iar atât mama, cât și copilul au fost vrăjiți unul de celălalt. A fost cea mai frumoasă afișare a celei mai pure iubiri pe care am avut plăcerea de a o experimenta vreodată. Câteva minute mai târziu, momentul a luat sfârșit și prietena mea care ofta mi-a spus: Mi-aș fi dorit să fi făcut mai multe lucruri cu primul meu copil. Știi... stau aici și o sorb din priviri.

Copilul tău numai astăzi mai e atât de mic

Copilul tău numai astăzi mai e atât de mic

În timp ce ne pregăteam copiii de culcare, fiul meu s-a urcat în patul supraetajat. Încă nu doarme acolo, dar iubește ideea de a trăi periculos. Fiica mea își ridică privirea către fratele ei și îi spune: “Sus!” Soțul meu o ridică și pe ea în pat unde începe să alerge de la un capăt la altul al saltelei. Am simțit un gol în stomac și i-am spus imediat că nu este voie să alergăm în pat.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!