Sari la conținut

După naştere, nimeni nu e perfect; şi nici nu trebuie să fie! Cum arată, în realitate, burticile mămicilor care tocmai au născut

Vezi gGalerie foto

Imaginile cu proaspetele mămici promovate în mass-media nu prea le lasă loc femeilor din lumea reală să se bucure de împlinirea aducerii pe lume a unei noi vieţi. Vedete care la câteva săptămâni de la naştere sunt ca trase de inel, proaspete mămici care la două săptămâni de la naştere se plâng că mai au de dat jos încă 3 kilograme – toate aceste imagini promovate odată cu ideea că mămicile pot arăta perfect la scurt timp după naştere le sufocă pe mamele reale, care nu au posibilităţile şi poate nici nu aleg să stea toată ziua în sala de fitness şi în saloanele de cosmetică, în timp ce copilul îşi petrece primele luni din viaţă alături de bonă.

Dar fotografa Jade Beall a lansat un proiect menit să le arate tuturor adevărata frumuseţe a femeilor care au dat viaţă, frumuseţe necorectată de Photoshop şi nici  de alte artificii superficiale.

Jade a dorit să lanseze un alt fel de concept al frumuseţii femeii: kilograme în plus, cu riduri, prea slabă, cu vergeturi, prea puţin ferme... Artista a dat naştere proiectului în încercarea de a determina femeile din lumea întreagă să aibă mai multa încredere în sine şi  să apară în lume naturale, cu toate imperfecţiunile lor.

Nu uita, dragă proaspătă mămică: Ai tot timpul din lume să renunţi la prăjituri, în viitor, dar acum trebuie să te bucuri de toate aceste clipe minunate şi de faptul că ai creat ceva care merită toate cicatricile şi vergeturile din lume!

► Citeşte şi „Acesta nu este corpul de care te-ai îndrăgostit!” – răspunsul genial al tatălui s-a viralizat instant


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!