Sari la conținut

Invitație pentru părinți în luna Back to School: Conferința Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării, o investiție în educația și viitorul copiilor

Inapoi Inainte

Articole relationate
Dishidroza la copii, vara: cum să gestionați și să preveniți erupțiile

Dishidroza la copii, vara: cum să gestionați și să preveniți erupțiile

Dishidroza, cunoscută și sub numele de eczema dishidrotică, este o afecțiune a pielii caracterizată prin apariția unor vezicule mici, pline cu lichid, care provoacă mâncărime și disconfort. Aceasta afectează în special mâinile și picioarele și poate fi deosebit de problematică în timpul verii, când temperaturile și umiditatea sunt ridicate. Iată cum puteți gestiona și preveni dishidroza la copii în timpul verii.

Parcuri tematice din Europa,  pe care copiii le vor adora. Bonus: recomandări de vârstă

Parcuri tematice din Europa, pe care copiii le vor adora. Bonus: recomandări de vârstă

Europa găzduiește unele dintre cele mai captivante parcuri tematice din lume, fiecare oferind o experiență unică ce promite distracție pentru întreaga familie. Parcurile tematice europene sunt renumite nu doar pentru atracțiile lor inovative și spectaculoase, ci și pentru modul în care reușesc să îmbine cultura locală și poveștile tradiționale cu divertismentul modern. De la întâlniri magice cu personaje îndrăgite, până la aventuri palpitante în roller coasters de ultimă generație, aceste parcuri oferă ceva pentru fiecare membru al familiei.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!