Sari la conținut

Invitație pentru părinți în luna Back to School: Conferința Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării, o investiție în educația și viitorul copiilor

Vezi gGalerie foto

Evenimentul “Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării“ va avea loc pe 29 septembrie la Sala Radio București.

DespreCopii Media Group organizează cea mai mare conferință din parenting din România pe 29 septembrie, la Sala Radio București - „Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării” – și îi invită pe părinții din București să se alăture acestei mișcări puternice locale și să afle cum arată viitorul parenting-ului alături de speakeri de top.

Evenimentul va reuni pe scenă speakeri internaționali și voci locale puternice, care vor aborda subiecte precum: meseriile viitorului, bullying, impactul tehnologiei și al inteligenței artificiale în parenting, cancel culture, secretele parenting-ului danez și olandez, educația financiară ca educație pentru viață. Subiecte nu doar importante, ci esențiale într-un context dominat de multe schimbări și necunoscute: viitorul economic, schimbările de carieră în contextul inteligenței artificiale, echilibrul emoțional al copiilor într-o lume în permanentă schimbare.

Cea mai bună lecție de parenting pentru părinți în perioada Back to School și oferte speciale pentru familii și școli

Școala si-a deschis azi porțile, însă adevărata lecție începe acasă. Părinții sunt invitați să dedice două ore pentru a-și perfecționa stilul de parenting și a le oferi copiilor un viitor de excepție. În acest sens, organizatorii oferă prețuri foarte avantajoase atât cuplurilor care vor să se alăture evenimentului, cât și școlilor (părinți și educatori), special pentru a încuraja educația – atât la școală, cât și acasă.

Speakeri internaționali, unii dintre ei aflați în premieră în România pentru părinți

Jordan Shapiro (Doctor în filozofie și cercetător, autor celebru, lider de opinie la nivel mondial), Michelle Hutchison (Autor de bestselleruri, speaker, traducător, lider de opinie) și Jessica Joelle Alexander (Autor de bestselleruri, expert în parenting, speaker și cercetător) vin în România pe 29 septembrie pentru a dezvălui secretele parenting-ului viitorului. Tatăl la intersecție: Tradițional versus Modern în Era Contemporană, Mai sunt copiii olandezi cei mai fericiți din lume în 2023? Realitățile de azi, provocările de mâine și Parenting-ul Danez în 2023: Cum formăm copii încrezători pentru o lume în evoluție? sunt subiectele pe care aceștia le vor aborda în sesiuni deschise cu publicul. 

Alături de cei 3 speakeri internaționali, pe scena evenimentului vor urca și Ileana Iliescu (Specialist Comunicare BCR, Profesor Școala de Bani și autor de carte pentru copii), Florin Popescu (Expert IT cu peste 25 de ani de experiență, fondatorul platformei de parenting Desprecopii.com) și Andrew Okukura (Master of Science - MS, Physics, University of Oxford), care vor aborda următoarele teme de discuție: Rolul educației financiare și al antreprenoriatului în lumea viitorului, Inteligența Artificială și evoluția parentingului: Succesul Generației Alpha în noua eră tehnologică și Cum am ajuns să studiez la Oxford University?

Cum arată viitorul în parenting?

Părinții care vor să afle răspunsul la această întrebare sunt așteptați la conferința Parenting 3.0. Parenting de succes în era schimbării. Mai mult decât încă un eveniment de parenting. Un pas în viitor și o investiție smart în dezvoltarea aptitudinilor unor părinți capabili să crească și să educe copii încrezători, fericiți și pregătiți pentru viață.

Evenimentul este organizat de DespreCopii Media Group în parteneriat cu Radio București FM, Editura Humanitas, Librăriile Humanitas, Lego, Școala de bani BCR, Sanador, Novakid, Oral-B și Editura Litera.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!