Sari la conținut

5 motive pentru care merita sa ai copii

A avea un copil este o mare binecuvantare si o sursa de imensa bucurie. O familie nu este o familie adevarata pana cand nu apar si copiii, iar argumentele in favoarea acestei decizii sunt nenumarate. Am ales 5 motive principale pentru care merita sa ai un copil.

1. Copilul este expresia vie a iubirii. A aduce pe lume o noua viata este cea mai clara si mai limpede dovada de iubire pe care si-o pot face cei doi parteneri ai unui cuplu. Un copil este amestecul viu intre tine si partenerul tau si este un simbol al iubirii si al atasamentului intre voi.

2. Te face matur si responsabil. Un copil te dezvolta ca individ, rolul de mama si tata fiind cel care te responsabilizeaza si te mobilizeaza. Un copil iti schimba prioritatile in viata si iti ofera o noua perspectiva fata de lume si viata. Un copil te ajuta si te determina sa vezi lumea cu alti ochi.

3. Un copil poate salva o casnicie. Unii ar putea spune ca nu este adevarat, dar la fel de multi sunt cei care pot dovedi ca un copil poate repara rupturile unei relatii si da un suflu nou unei relatii.

4. Descoperi incredibilul instinct matern si patern. Instinctul matern si patern este un sentiment natural, iar implinirea lui este generatoare de imense satisfactii. A da neconditionat dragoste si ingrijire pentru piul de om este in instinctul primar al omului.

5. Un copil iti ofera posibilitatea sa-ti retraiesti copilaria. Un copil readuce la viata copilul din tine, bucuria copilariei, inocenta si iti ofera sansa de a trai o noua viata. De asemenea, parintii pot invata o gramada de lucruri de la copii.

Citeste si:

10 motive temeinice ca sa faci un copil

Sursa foto: keepingkidssafenow.info
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
 • Username-ul tău...

  cat ai luat sa scrii acest articol?

 • nicoleta

  cam puerile motivele......sincer...

 • MaRiUs88

  genii.. data viitoare sunteti invitati sa va abtineti de la alte comentarii

 • cosmin

  nu mai aburiti lumea, fericirea nu sta in copii, dorinta de ai avea e doar un instinct de perpetuare al speciei ca orice animal doar ca pt a fi diferiti de un animal ar trebui sa ne ghidam pe intelect si nu pe instinct....

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!