Sari la conținut

Cum facem copii? Alegerea genetica

Vrei un copil? Ok, este o dorinta perfect normala si in logica firii. Dar ca sa o indeplinesti ai nevoie de un partener. Alegerea genetica pentru mostenirea genetica a viitorului tau copil pare la voia hazardului. Realitatea este insa alta.

Femeile stiu ce vrem sa spunem. Exista barbatii pe care pur si simplu ii dorim tati pentru copilul nostru. E un sentiment ca o intuitie, pe care femeile o aseaza pe seama sentimentelor si a dragostei pe care o simte. Oamenii de stinta, mai pragmatici sustin ca atractiea si dorinta de a avea un copil cu un anumit barbat este un intreg proces.

Potrivit expertilor primul lucru de care tine cont subconstientul in procesul de atractie este "sanatatea". Un partener sanatos inseamna un copil sanatos.

Al doilea element esential, de care de cele mai multe ori femeile nu sunt constiente, dar care functioneaza ca un factor de decizie la nivel subconstient are legatura cu simtul mirosului. Simpatia sau antipatia fata de unele persoane are stransa legatura cu felul in care acestia miros. Probabil ca din cauza asta au aparut parfumurile! Este cert faptul ca femeile (fiecare in mod diferit), sunt atrase sau nu de anumite mirosuri. Mirosurile rudelor inhiba orice dorinta sexuala, iar masura, luata de "mama natura" pentru eliminarea consangvinitatii, aceasta fiind in dezavantajul speciei.

O alta descoperire arata ca simtul mirosului este un simt chimic legat de cromozomi, pe principiul "supravietuirii celui mai tare".
 

Si asta nu este tot. barbatii le gasesc mai atractive pe femeile aflate la ovulatie. O fac instinctiv, conformtestelor, in 70% din cazurile studiate de experti.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!