Sari la conținut

4 mămici faimoase care au ales să-și mănânce placenta, după naștere

Vezi gGalerie foto

Unii oameni susțin că placenta are multe beneficii pentru mamă, însă, cu toate acestea, studiile au descoperit că nu există dovezi științifice care să demonstreze că această opinie este corectă. Cu toate acestea, unele mame celebre de peste hotare au decis să își mănânce placenta, după naștere, și au împărtășit aceasta experiență cu oamenii din jur.

Unele mămici au consumat placenta sub formă de pastile sau sub formă de smoothie și au descris gustul ca fiind unul delicios.

Iată ce mame celebre au decis să consume placenta, după naștere:

Kourtney Kardashian

Mămica în vârstă de 43 de ani, care are 3 copii, a decis, după cea de-a treia naștere, să-și mănânce placenta. Kourtney a împărtășit pe rețelele ei de socializare o fotografie cu pastilele și a scris: „O să fiu tristă când mi se vor epuiza pastilele de placentă. Ele schimbă viața!’’

Katherine Heigl

Actrița în vârstă de 43 de ani este mamă a 2 copii adoptați și a unui copil biologic. După naștere, Heigl a dezvăluit că și-a dat placenta unei companii care i-a transformat-o în pastile.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen, în vârstă de 36 de ani, a decis să-și mănânce placenta după ce a născut cel de-al doilea copil.

Hilary Duff

Actrița în vârstă de 34 de ani este mamă a 3 copii. Ea a dezvăluit că și-a băut placenta într-un smoothie, după ce a născut al doilea copil. Duff a descris experiența ca fiind „cel mai delicios smoothie pe care l-am avut vreodată”. Ea a adăugat apoi: „Nu am mai băut un smoothie atât de delicios de când aveam 10 ani.”

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!