Sari la conținut

Alice Cavaleru, fotografii cu burtica, în ultimul trimestru de sarcină

Vezi gGalerie foto

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor deveni părinți, pentru a doua oară. A mai rămas puțin timp până ce cuplul își va cunoaște cea de-a doua fetiță.

Vladimir și Alice au făcut marele anunț la începutul lunii aprilie, postând o fotografie tare drăgălașă, alături de un mesaj emoționant:

“Facem om nou.
E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.
Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături.”

Alice Cavaleru a intrat în ultimul trimestru de sarcină și a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu burtica ei.

“Hai că am și poze cu burtica! Nu știu cum se face, dar când stau la poze de gravidă, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine. Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună. Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie. #goodvibesonly”, a scris Alice.

Mămica arată impecabil în cel de-al treilea trimestru de sarcină! Vezi galeria foto
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!