Sari la conținut

Am fost 4 …..vom fi 5!

 Cum am aflat?    

Mă foiam de colo, colo de câteva zile bune. Nu îndrăzneam să o spun cu voce tare și amânam pe cât posibil testul. Ca să îmi abat gândurile, am stabilit cu Ioana să mă văd la o cafea. Stăm de vorba ce stăm și mă întreabă la un moment dat de ce sunt așa agitată.
 
 Îi răspund scurt, după o pauză lungă ‘Mi-a intarziat’. După ce am rostit cuvintele cu voce tare, deja mă luase panica. Simțeam cum transpir și parcă mă simțeam de parcă aveam 20 de ani și nu aveam voie. Nu era cazul nici la mine sau nuuu acum…
 Abia dădusem cadou tot ce avusesem din perioada maternității și a bebelusiei. Nu mai aveam biberoane și nu știam cu exactitate unde este pompa mea de sân. Un amalgam de gânduri îmi invadaseră creierul și NU știam ce să fac.
 
 Parcă nici la primul copil nu am fost așa bulversată. Dar acum? 3?? Doamne cum fac față la 3? Ce o să zică soțul? Dar mama? 3 copii?
 
 E da, am zis mereu că vreau 3, dar în GLUMĂ! Nu ne gândisem încă serios la toată treabă aceasta.
 
 Respir adânc și fac testul. Ioana încă era cu mine. Cu mâna tremurândă mă uitam la liniute…una e roz deja și văd cum se colorează și cea de-a două. E clar: NU mai am scăpare! Vineeee…..

După 2 ore. Cum i-am spus soțului?

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto: Zana Scutecel
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!