Sari la conținut

Cadou pentru tata

Si viitorul tata merita atentie. In fonnd a pus umarul la modul foarte serios la realizarea micului omulet. Si pentru ca un viitor tata are nevoie de toata atentia ta, iata cateva idei de daruri numai bune de facut viitorului tata.

Un cadou util ar putea fi o carte care sa-l ajuta sa intre mai bine in rolul de tata, dar daca tatal priveste mai mult la televizor decat citeste, un CD cu materiale bine alese. Sau un abonament la un canal pe net care ofera informatii despre cresterea copilului.

Deasemenea poti oferi drept cadou tatalui un rucsac pentru transportat bebelusul, poate fi folosit pentru plimbari lungi si este util deorece tatal poate folosi mainile pentru deschisul usilor, cat despre perspectiva "pasagerului" poate admira privelistea de la inaltime.

O alta optiune la fel de eficienta ca si ruscacul este marsupiul, chiar mai eficienta datorita faptului ca unii experti considera ca acest sistem de transport ajuta la intarirea relatiei parinte-copil.

O alta solutie este o geanta moderna in care sa poata strecura si pachetul cu servetele umede si vreo doua scutece de schimb.

Un pachet cu multe jocuri de genul dame, sah, table si inca altele sunt o buna solutie, mai ales daca o sa fie tata de baiat.

I-ai mai putea face cadou o noapte singuri intr-un loc amuzant. Este un cadou util pentru amnadoi, indiferet cat de avansata este sarcina. O varianta care o sa-l incante este sa-i dai libertatea de a face ce vrea o noapte impreuna cu ... baietii!

Daca esti dispusa sa faci o investitie utila si viitorului tata, dar si familiei cumpara o camera foto performanta. Fotografiile sunt esentiale. Sau o rama digitala pentru serviciu. Ai mai putea incerca un hard extern (pentru poze), ori o cana personalizata, ori un echipament sportiv in miniatura al echipei favorite.... ori, orice iti trece prin minte.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!